Συγκινητικές δηλώσεις για τον ιστορικό αγώνα πατέρα και γιού Lebron James και Bronny James

 Συγκινητικές δηλώσεις για τον ιστορικό αγώνα πατέρα και γιού Lebron James και Bronny James

O Λεμπρόν Τζέιμς και ο Μπρονι Τζέιμς έγιναν το πρώτο δίδυμο πατέρας και γιος που έπαιξαν μαζί στο NBA.

Ο θρυλικός μπασκετμπολίστας μπήκε στο γήπεδο με τον 20χρονο γιο του στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν των Laker εναντίων των Minnesota Timberwolves.

Το δίδυμο δέχθηκε έντονα χειροκροτήματα καθώς έγραψαν ιστορία στην αρένα custom.com.

Έπαιξαν μαζί για περίπου δυόμισι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.  Ο Μπρόνι δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά δέχθηκε χειροκροτήματα όταν έφυγε από το γήπεδο έχοντας απομείνει 1:19 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Λεμπρόν θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες έχοντας σπάσει τα περισσότερα ρεκόρ στο NBA.

Το παιχνίδι έληξε με τον Λεμπρόν να βάζει 16 πόντους, με τους Laker να κερδίζουν 110- 103.

Ο 39χρονος μίλησε για τον στόχο του να ξαναπαίξει με τον γιο του στο ίδιο γήπεδο, σε έναν δεύτερο γύρο που θα είναι επιλογή των Laker τον Ιούνιο.

« Εκείνη η στιγμή που ήμασταν μαζί στο πίνακα των σκορ ελέγχοντας το μαζί, είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ» είπε ο Λεμπρόν « Όσο χρονών και να φτάσω, όσο και να ξεθωριάσει η μνήμη μου ή οτιδήποτε, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή»

O Μπρόνι μιλώντας σε δημοσιογράφους « Προσπάθησα να μην συγκεντρωθώ σε ότι γινόταν τριγύρω μου αλλά προσπάθησα να επικεντρωθώ στο ότι ήμουν καινούργιος και να μην κάνω λάθη»

« Αλλά ναι, ένιωσα αυτή την ενέργεια, και είμαι ευγνώμων προς τους Laker Nation που έδειξαν τέτοια υποστήριξη σε μένα και στον πατέρα μου»

Ο Μπρόνι πέρυσι είχε υποβληθεί σε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή, και αγωνίστηκε σε μια σύντομη σεζόν ως πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας πριν δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του NBA – την ετήσια επιλογή παικτών.

Πηγή: ertnews.gr

Related post