Οι αμερικανικές εκλογές στην ΕΡΤ

 Οι αμερικανικές εκλογές στην ΕΡΤ

Με την εγκυρότητα του ΕΡΤNEWS και έκτακτες ειδικές εκπομπές, ανταποκρίσεις και αναλύσεις, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει τις πιο κρίσιμες εκλογές στις ΗΠΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων (18:00) του 24ωρου ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ με τον Απόστολο Μαγγηριάδη θα μεταδοθεί απευθείας από την Ουάσινγκτον.

Μαζί του η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις ΗΠΑ Λένα Αργύρη, αλλά και οι απεσταλμένοι της δημόσιας τηλεόρασης Φάνης Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Μόρντουντακ θα δώσουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, αλλά και τις πληροφορίες από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προέδρων.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί όλο το 24ωρο της Τρίτης 5 Νοεμβρίου με έκτακτες ειδικές εκπομπές μετά τα αναλυτικά δελτία ειδήσεων στις 18:00 και στις 21:00, αλλά και μετά το δελτίο ειδήσεων στις 24:00.

Συνεχής ροή ειδήσεων και αποτελεσμάτων, εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ και τον κόσμο, από το δίκτυο των ανταποκριτών της ΕΡΤ σε Λονδίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, από ειδικούς αναλυτές, αλλά και από τους δημοσιογράφους του τμήματος διεθνών σχέσεων του ΕΡΤNEWS.

Η διαρκής ενημέρωση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου με έκτακτες εκπομπές για όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: ertnews.gr

Related post