Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 14χρονης – Τραυματίστηκε από σοβά στο κεφάλι, ενώ περίμενε λεωφορείο

Σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υπεβλήθη η 14χρονη που ενώ στεκόταν σε στάση λεωφορείου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, έπεσαν στο κεφάλι της σοβάδες από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, τραυματίζοντάς την.

Το κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όταν κομμάτια σοβά καταρρέουν από μπαλκόνι 2ου ορόφου, τραυματίζοντας βαριά στο κεφάλι μια 14χρονη, την ώρα που περιμένει το λεωφορείο με την μητέρα της.

«Έπεσε ένας σοβάς στο κεφάλι της κοπέλας. Είδα τα κομμάτια. Ήταν μεγάλο το κομμάτι» είπε αυτόπτηε μάρτυρας.

Συνεργείο του δήμου Αγίων αναργύρων τοποθέτησε πλέγμα γύρω από το σημείο που έπεσε η τσιμεντογωνία προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άλλοι πολίτες.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία αστυνομίας, ώστε να χειρουργηθεί για την αφαίρεση επισκληρίδιου αιματώματος στο κεφάλι.

 

Πηγή: ertnews.gr

Related post