Λήδα Μανθοπούλου – Λύγισε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου για την απώλειά του: “Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου”

 Λήδα Μανθοπούλου – Λύγισε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου για την απώλειά του: “Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου”

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου με το Mega Stories κατέγραψε ιστορίες παραολυμπιονικών και ταξίδεψε στη Λάρισα για να συναντήσει την 19χρονη Αργυρή Παραολυμπιονίκη, Λήδα Μανθοπούλου. Η χαρισματική σπρίντερ η οποία, μόλις ενάμιση χρόνο νωρίτερα, διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση καταγράφει τους σταθμούς της σύντομης αλλά σημαντικής διαδρομής της, μίλησε για την ξαφνική ασθένεια και τη διελκυστίνδα με το ίδιο της το σώμα αλλά και για το αποτύπωμα που είχε στην προετοιμασία της για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός ο θάνατος του πατέρα της, ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου.

«Ο πατέρας μου μού έλειψε πολύ. Έχω κάνει στον ώμο πίσω ένα τατουάζ με δύο μάσκες. Το αγαπάμε ακόμα το θέατρο. Είδα μία παράσταση θεάτρου, μία ημέρα αφού «έφυγε» ο μπαμπάς. Δύσκολο. Δεν ξαναπάτησα από τότε στο θέατρο. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος. Θα ξαναμπώ, όμως, όταν θα μπει η μαμά κι αν μου φύγει το άγχος μπορεί να πάω λίγο επάνω στη σκηνή» δήλωσε η Λήδα Μανθοπούλου.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί «έφυγε» πριν μάθει ότι μπορώ να προκριθώ σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι που με σκότωσε λίγο μέσα μου, αλλά λέω ότι κάπου είναι κι από κάπου θα το βλέπει» είπε η Λήδα Μανθοπούλου και «έσπασε».

Πηγή: zappit.gr

Related post