Κωνσταντίνος Δρούλιας για Γιώργο Παπαδάκη: “Έχω να ζητήσω συγνώμη μόνο γιατί τον είπα γέρο”

 Κωνσταντίνος Δρούλιας για Γιώργο Παπαδάκη: “Έχω να ζητήσω συγνώμη μόνο γιατί τον είπα γέρο”

“Δεν τον ξέρω τον Ηλία Κασιδιάρη, μια φορά ήρθε στο μαγαζί και πρέπει να δώσω λόγο για τη μαντινάδα” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Για την περιβόητη μαντινάδα, αφιερωμένη στον Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα του Happy Day στον Alpha. Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε τόσο για όσα τραγούδησε πριν λίγα 24ωρα με το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής να είναι στο μαγαζί όσο και για την αναφορά στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια μαντινάδα η οποία αναφέρεται όντως στον Ηλία Κασιδιάρη, που είχε έρθει στο μαγαζί ως πελάτης. Αναφέρθηκα σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από 13 χρόνια στο πλατό του κ. Παπαδάκη με την Λιάνα Κανέλλη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, τη στιγμή που τραγούδαγα στο μαγαζί, υπήρξε αυτός ο αυθορμητισμός. Ακαριαία μου ήρθε αυτή η σκηνή που είχε γίνει με τον Ηλία και την κα. Κανέλλη, εντάξει, δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το όνομα της γιατί είναι γυναίκα και είναι κατακριτέο το συμβάν αυτό».

«Καλά, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας, είναι κατακριτέο το να υπάρχει βία και αναφέρθηκα σε μια μαντινάδα σε σχέση με αυτό που είχε γίνει. Ε, ότι έπρεπε να ρίχνατε ξύλο στον γέρο Παπαδάκη! Έχω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Παπαδάκη μόνο γι’ αυτό γιατί εκ παραδρομής και πάνω στον αυθορμητισμό της στιγμής τον είπα γέρο τον άνθρωπο. Αν θίχτηκε και οποιοσδήποτε θίχτηκε περί αυτού, ζητώ συγνώμη πάνω σε αυτό το κομμάτι».

«Έχουμε ελευθερία λόγου, εκτός κι αν έχουμε χούντα από τη δημοκρατία και δεν το έχω καταλάβει. Δεν σηκώνει λογοκρισία ούτε υπερασπιζόμαστε τη Χρυσή Αυγή ούτε είμαστε με τη Χρυσή Αυγή ούτε πολιτικά είμαστε με κανένα κόμμα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι φίλος μου, δεν τον γνωρίζω καν. Έχει έρθει στο μαγαζί μια φορά, αυτή τη φορά και πρέπει να δώσω λόγο για τη μαντινάδα που είπα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Related post