Κατερίνα Καινούργιου: “Σας παρακαλώ, μην με συγκρίνετε με τον Κασιδιάρη, τι σχέση έχω εγώ;”

 Κατερίνα Καινούργιου: “Σας παρακαλώ, μην με συγκρίνετε με τον Κασιδιάρη, τι σχέση έχω εγώ;”

“Μην με συγκρίνετε με έναν άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης” αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για την αφιέρωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στον Ηλία Κασιδιάρη ασχολήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια συνομίλησε και με την δικηγόρο του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, κα. Βάσω Πανταζή.

«Δεν γνωρίζονται όντως και θα σας πω κα. Καινούργιου ότι, επειδή και εσείς είστε ένα πρόσωπο που έχετε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, καταλαβαίνεται ότι πολλές φορές σε κάποια κέντρα που μπορεί να βγαίνετε με μια παρέα ιδιωτική κάποιοι, επειδή σας γνωρίζουν ή σας βλέπουν, να θέλουν ντε και καλά να σας πουν κάτι» τόνισε αρχικά η κα. Πανταζή προκαλώντας την πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας που σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κατηγορούμε όμως για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κα. Πανταζή».

«Σαφώς αλλά δεν κατηγορείται ούτε ο εντολέας μου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Κατηγορείται για διεύθυνση και είναι πρωτόδικα καταδικασμένος» αποκρίθηκε η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη για να προσθέσει, λίγο αργότερα, το εξής. «Εμένα με σοκάρει ότι όλοι οι θαμώνες επικροτούν, χαίρονται και φωνάζουν «μπράβο Ηλία». Εμένα αυτό θα με απασχολούσε ως κοινωνία, ότι έχει την απόλυτη αγάπη του κόσμου».

K.K.: Συγνώμη, συγνώμη τώρα κα. Πανταζή! Αυτό το λέτε εσείς! Επειδή 5 η ώρα το πρωί κάποιοι χειροκρότησαν, θαμώνες του μαγαζιού, είδατε την απόλυτη αγάπη του κόσμου;

Β.Π.: Βεβαίως. Είδατε πως κάνουν οι χορεύτριες επάνω και οι άνθρωποι που είναι θαμώνες και πίνουν τα ποτά τους, πως γλεντάνε και πως χαίρονται;

K.K.: Αυτή τη στιγμή όλη η κοινωνία αντιπροσωπεύεται από πέντε χορεύτριες και από κάποιους που χειροκρότησαν; Και όλη η κοινωνία από χθες τα έχει βάλει με αυτό το περιστατικό, κα. Πανταζή. Τι είναι αυτά που λέτε; Ότι είναι αγαπητός στον κόσμο; Θα τρελαθούμε τελείως;

Β.Π.: Μισό λεπτάκι, κα. Καινούργιου. Εσείς βγαίνετε…

K.K.: Μην συγκρίνετε εμένα με έναν άνθρωπο ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Β.Π.: Δεν συνέκρινα εσάς. Σας λέω ότι πολλές φορές άνθρωποι οι οποίοι έχετε πολλή δημοσιότητα, ο κόσμος εγκλωβίζεται σε μια εικόνα που έχουν κάποιοι για εσάς χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

K.K.: Σας παρακαλώ, μην με συγκρίνετε με τον Κασιδιάρη κα. Πανταζή! Τι σχέση έχω εγώ;

Πηγή: zappit.gr

Related post