Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Παπανδρέου: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ – Φωτογραφίες

 Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Παπανδρέου: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ – Φωτογραφίες

Συγγενείς, φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποχαιρέτησαν τη Βάσω Παπανδρέου, πρώην υπουργό του κόμματος, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στα Βαλιμίτικα Αιγίου, την περιοχή από την οποία καταγόταν.

Πλήθος πολιτικών προσώπων έδωσε το παρών στην εξόδιο ακολουθία για να τιμήσει την πολυετή προσφορά της στη δημόσια ζωή και την πολιτική σκηνή της χώρας. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, καθώς και οι Κώστας Λαλιώτης, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιλένα Αποστολάκη, Χρήστος Παπουτσής, Βαγγέλης Αργύρης, Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Λούσκος, Κατερίνα Μπατζελή, Δημήτρης Ρέππας, Τάσος Γιαννίτσης και Φίλιππος Σαχινίδης.

Συγκινητική στιγμή της τελετής ήταν ο επικήδειος λόγος που εκφώνησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξήρε το έργο και την αφοσίωση της Βάσως Παπανδρέου στα κοινά, καθώς και την ανεκτίμητη συνεισφορά της στο κόμμα και την ελληνική πολιτική σκηνή.

Η οικογένεια της εκλιπούσας ζήτησε, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην οργάνωση «Φλόγα», ως ένδειξη στήριξης σε παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον καρκίνο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Related post