Ο Αλκαράθ νίκησε τον Ναδάλ που ετοιμάζεται για “last dance” με τον Τζόκοβιτς

 Ο Αλκαράθ νίκησε τον Ναδάλ που ετοιμάζεται για “last dance” με τον Τζόκοβιτς

Ο 38χρονος Ισπανός “θρύλος” του παγκοσμίου τένις, έχασε με 6-3, 6-3 και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναγνώρισε την ανωτερότητα του νεαρού αντιπάλου του, τον οποίο χαρακτήρισε πραγματικό «ζώο» στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν έχω πραγματικά καμία πίεση εδώ. Απλώς προσπαθώ να διασκεδάσω», επεσήμανε ο Ναδάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει 22 Grand Slam (σ.σ. 14 (!) στο Roland-Garros) και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα συναντήσω παίκτες που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμένα». Με την σειρά του, ο Αλκαράθ (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη), παραδέχθηκε ότι δεν ήταν «μια άνετη στιγμή» για αυτόν, συμπληρώνοντας πως «προφανώς ήθελα να κερδίσω».

Στο τουρνουά του Ριάντ, ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ, με 6-2, 6-7(0), 6-4. «Έχουμε συναντηθεί τόσες φορές, οπότε θα είναι ωραίο να παίξουμε για μια τελευταία φορά», είπε ο Ναδάλ, ο οποίος ηττήθηκε από τον «Νόλε» στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι. Ο Σίνερ (Νο.1 στον κόσμο), θ’ αντιμετωπίσει τον Αλκαράθ στον τελικό της διοργάνωσης.//Α.

Πηγή: ertsports.gr

Related post