Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά ανοιχτά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Είναι σχέση από τα γεννοφάσκια μας”

“Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στις σχέσεις μας το επαγγελματικό αλλά βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση”.

Για τη ρήξη στις σχέσεις της με την κάποτε στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλά η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του My Style Rocks εξομολογείται στην εκπομπή Happy Day την πάλη της με τον ναρκισσισμό την περίοδο του GNTM και το πόσο κακό θα μπορούσε να της έχει κάνει αυτός στη ζωή της.

«Η περίοδος του My Style Rocks είναι ανακουφιστική, γιατί είμαι με μία παρέα που με ξεκουράζει πραγματικά χωρίς άγχος και αγωνία. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι μου γίνεται, γιατί δουλεύω τόσο πολύ που το σπίτι μου το χρησιμοποιώ μόνο ως ξενοδοχείο. Βλέπω ελάχιστα τον άνθρωπό μου, ευτυχώς με ανέχεται και σεβόμαστε ο ένας το πρόγραμμα του άλλου», δηλώνει η Έλενα Χριστοπούλου.

«Η προηγούμενη ζωή μου μού φαίνεται σαν μία άλλη ζωή. Μετά την τηλεόραση, με γνώρισα πάλι από την αρχή. Ένας χωρισμός αλλάζει τα πάντα. Έχω περάσει και τις φοβίες μου και τις πολύ περίεργες μέρες μου, έχω παλέψει με πολλά τα τελευταία χρόνια», εξομολογείται η κριτής του reality μόδας.

«Δεν έχω κάνει φιλίες στην τηλεόραση. Η Ηλιάνα δεν είναι σχέση τηλεόρασης, είναι σχέση από τα γεννοφάσκια μας, 20 πόσα χρόνια. Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό το επαγγελματικό αλλά βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, θέλεις να τον βλέπεις να πηγαίνει ψηλά», απαντά σε σχετική ερώτηση η Έλενα Χριστοπούλου.

«Την περίοδο του GNTM «καβάλησα» το καλάμι. Ανέβηκα Έλενα και κατέβηκα Χριστοπούλου στο ασανσέρ μέσα σε μία ημέρα, από το 0 στο 100 σε αναγνωρισιμότητα. Εκεί αρχίζει λίγο να ανεβαίνει ο ναρκισσισμός. Θα μπορούσε να με είχε πνίξει», παραδέχεται η Έλενα Χριστοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή: zappit.gr

Related post