Αντετοκούνμπο: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορεί να γίνω ανταλλαγή»

 Αντετοκούνμπο: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορεί να γίνω ανταλλαγή»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις New York Times:

«Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ενδεχόμενο να μη πάει καλά φετινή χρονιά. Ναι, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή. Ναι, αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Αυτή είναι η δουλειά, έτσι είναι το επάγγελμα που κάνουμε. Ανά πάσα στιγμή, αν δεν πετύχεις, μπορεί όλα να τελειώσουν. Το ίδιο ίσχυε και με το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο και την προηγούμενη χρονιά με τους παίκτες που είχαμε. Αν δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά, τελείωσες».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Κάθε μέρα ήταν μια ξεχωριστή δοκιμασία. Απλώς με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε, λέγοντας μου ότι έχω κι άλλα να δώσω. Μου είπε επίσης πως όταν ήταν αυτός 29, ήταν ο καλύτερος στην Ευρώπη και είχε πάρει back-to-back πρωταθλήματα και με έκανε να σκεφτώ εγώ τι κάνω τώρα στα 29 μου.

Όλη αυτή η συζήτηση με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι λαχταρώ ξανά την πρόκληση. Φυσικά, σε εξοργίζει αυτή η επιθετική πίεση, αλλά σου παρακεινέι να φτάσεις εκεί που θες. Περιμένετε και θα δείτε λοιπόν. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Σπανούλη όπως ούτε τους Μπακς. Δεν θέλω να απογοητεύσω ούτε τον Ντοκ Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ντέιμ (Λίλαρντ). Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα μου. Φέτος η πρόκληση για μένα είναι να είμαι υγιής. Μια πρόκληση επίσης είναι να παίξω στα πλέι οφ και να βγω από τον γ@@@@μένο πρώτο γύρο. Επιβάλλω στον εαυτό μου να θέλει ακόμα περισσότερα».//ΓΡ

Πηγή: ertsports.gr

Related post