Βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση έξω από το βενζινάδικο – Με 170 χλμ έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη μητέρα

 Βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση έξω από το βενζινάδικο – Με 170 χλμ έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη μητέρα

Με 170 χιλιόμετρα την ώρα, όπως προέκυψε από σχετική ανάλυση, έτρεχε το ΙΧ που χτύπησε και σκότωσε έξω από βενζινάδικο στη Νέα Κίο 37χρονη μητέρα δύο παιδιών και τραυμάτισε άλλους τρεις.

Η δραματική αυτή στιγμή που το αυτοκίνητο τρέχει, στη συνέχεια συγκρούεται με το άλλο, στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα, και μετά όλα γίνονται σμπαράλια και βγαίνουν καπνοί, αποτυπώνεται σε βίντεο που κόβει την ανάσα.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έκανε, σύμφωνα με κατοίκους της Νέας Κίου, κόντρες εκείνο το πρωινό, στην παραλιακή της περιοχής. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο άτομα που τραυματίστηκαν, για τα οποία είχαν γίνει καταγγελίες στις Αρχές το προηγούμενο διάστημα, για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Το αυτοκίνητο καταγράφεται να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση, όταν ο οδηγός ξαφνικά πατάει φρένο, αλλά είναι αδύνατον να διατηρήσει τον έλεγχο. Το όχημα συνεχίζει και τελικά καρφώνεται στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας.

«Με 180 χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά τη Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά και μετά χτυπάει ένα δεύτερο τζιπ», περιγράφουν συγγενείς της 37χρονης, που μίλησαν στο Mega.

Πίσω από την άτυχη γυναίκα ήταν ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τραυματίζεται.

Ο ίδιος μιλάει για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60χλμ πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

Kατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το όχημα της 37χρονης, αναφέροντας ότι «με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει λογικά κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού».

«Δεν θυμάμαι αν πάτησα φρένο. Πήγαινε με 170, 160 και έχασε τον έλεγχο. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν έκανε κόντρες, μόνος του ήταν», περιγράφει ο οδηγός.

Τι αναφέρουν οι ειδικοί για το δυστύχημα

Με τη βοήθεια ειδικών γίνεται προσπάθεια να προσεγγιστούν οι ταχύτητες των οχημάτων. Το ΙΧ που προπορεύεται κινείται με 60 χλμ. την ώρα και αυτό που ακολουθεί και στο τέλος προκαλεί το δυστύχημα με ταχύτητα υπερδιπλάσια.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση της εικόνας που έκαναν, το αυτοκίνητο πήγαινε σε αυτό το σημείο με 170 χλμ/ώρα.

Related post