Σπύρος Μπιμπίλας: “Λυπηρό και αντιδημοκρατικό αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ” – Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

 Σπύρος Μπιμπίλας: “Λυπηρό και αντιδημοκρατικό αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ” – Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τον ηθοποιό και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε θεατρική πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης (15/10), με τον ίδιο να τοποθετείται σχετικά με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τη στάση που έχει κρατήσει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είναι λυπηρό, απογοητευτικό για τον κόσμο, αντιδημοκρατικό με όλα όσα βλέπω εγώ και λυπάμαι, γιατί τέτοια φαινόμενα κάνουν τον κόσμο να μην έρχεται προς την πολιτική αλλά να φεύγει», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Αριστερά πρέπει να συντονιστεί ξανά ολόκληρη και να βρει κοινούς κώδικες συνεργασίας κομμάτων. Κι εγώ πιστεύω ότι, αν θα είναι υποψήφιος ο κύριος Κασσελάκης, θα κερδίσει», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου πως, εάν εκλεγεί πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, θα διαγράψει τον Στέφανο Κασσελάκη από το κόμμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά: «Δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους δηλώσεις, παρότι ο κύριος Γκλέτσος είναι πάρα πολύ φίλος μου».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε στον αέρα του Buongiorno: «Δεν συμφωνώ με όλα όσα άκουσα από τον Σπύρο. Επίσης, ο κύριος Κασσελάκης είναι αγαπημένο παιδί των media. Το εξώδικο τι νόημα είχε; Όλο αυτό που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ κινείται στις παρυφές του γελοίου».

Πηγή: zappit.gr

Related post