Εύη Δρούτσα: «Ο Michael Jackson ήταν ο μεγάλος μου έρωτας, όταν πέθανε έκλαιγα για μέρες»

 Εύη Δρούτσα: «Ο Michael Jackson ήταν ο μεγάλος μου έρωτας, όταν πέθανε έκλαιγα για μέρες»

«Όταν μου είπαν να γράψω για τη Μαρινέλλα, είπα… Χριστός και Παναγία», είπε η Εύη Δρούτσα.

Η Εύη Δρούτσα πάτησε… play και μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τη Μυρσίνη Κοντού για τα τραγούδια που τη σημάδεψαν.

«Το “Στου γιαλού τα βοτσαλάκια” μάς το έβαζε ο πατέρας μου όταν πηγαίναμε στη θάλασσα. Ο Βασίλης Τσιτσάνης και η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου “σκοτώθηκαν” για το τραγούδι αυτό. Αν ζούσαν ακόμη “σκοτωμένοι” θα ήταν. Ο Michael Jackson είναι ο μεγάλος μου έρωτας, τον λατρεύω. Όταν πέθανε έκλαιγα για μέρες», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Η Εύη Δρούτσα είπε στη συνέχεια: «Το “Τολμώ” είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψα. Όταν μου είπαν να γράψω για τη Μαρινέλλα, είπα… Χριστός και Παναγία. Μου ήταν εύκολο να γράψω για τη Μαρινέλλα, γιατί δεν τραγουδάει μονό με τη φωνή, άλλα και με τα χέρια της».

Η Εύη Δρούτσα ανέφερε στη συνέχεια: «Πήγα σπίτι και είπα στον πρώην άντρα μου το “Το να μείνουμε οι δυο με τρομάζει” και χώρισα. Το “Παράγραφος 62” το έγραψα όταν χώρισαν η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβελα. Άνοιξα το διαζύγιό μου και πήρα κάποια πράγματα για να μη γίνω ρεζίλι σε κανένα δικηγόρο».

Κλείνοντας, η Εύη Δρούτσα είπε συγκινημένη για τον «Δρόμο»: «Δεν ξέρω πώς γράφτηκε. Όταν τέλειωσε, κατάλαβα ότι το έγραψα για έμενα, είναι ακριβώς η ζωή μου».

Πηγή: zappit.gr

Related post