Ράσταβατς: «Ο Δέλλας μου άφησε την ομάδα σε πάρα πολύ κατάσταση»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Αρχικά θέλω να πω πως πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Θέλω επίσης να εκφράσω τον σεβασμό μου για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στο κλαμπ και μου άφησε την ομάδα σε τόσο καλή κατάσταση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας. Έχω έρθει εδώ με στόχο να πετύχω ως προπονητής σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στο ποδόσφαιρο και στη Σερβία. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα, μου κίνησε το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον αμέσως και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Η ομάδα τα πηγαίνει καλά, θα ζητήσω από τους παίκτες να συνεχίσουν και να βελτιωθούν, αλλά και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο πιο αποτελεσματικοί.

Θέλω να στηρίξω αυτό που ήδη υπάρχει και στη συνέχεια να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλότερα, προσθέτοντας κάποια στοιχεία. Σίγουρα θα δουλέψουμε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό, ώστε η ομάδα να σκοράρει ακόμα περισσότερο.

Η υποστήριξη στο ποδόσφαιρο είναι πάντα κάτι που σε σπρώχνει να πας ένα επίπεδο παραπάνω. Εάν οι φίλαθλοί μας μας στηρίζουν, αυτό μας βοηθάει να πάμε ένα επίπεδο παραπάνω. Πριν το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει ένα πλεονέκτημα, εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε αυτό μέσα από το παιχνίδι.

Αυτή η παράδοση που έχω με τον Παναθηναϊκό σημαίνει κάτι, πιστεύω ότι θα συνεχίσει. Η αγάπη έρχεται και από τις δύο πλευρές, τόσο από τον κόσμο προς τα εμένα, όσο και από εμένα προς τον κόσμο. Το γεγονός ότι ηττήθηκα από τον ΟΦΗ μετά την καλή παράδοση που είχα, ίσως ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ».//ΝΚ.

Πηγή: ertsports.gr

Related post