Ο Ορέστης Τζιόβας “τάραξε” την παρουσιάστρια στον αέρα: “Αγαπητέ μαλ…α, θα το πάρω εγώ το πρόστιμο”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Επί Σκηνής» του AtticaTV βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία λόγω του ιδιαίτερου τίτλου της υφίσταται λογοκρισία στα social media.

«Συνήθως ο μοχλός της πίεσης είναι το οικονομικό σε κάθε χώρο. Παντού υπάρχει κακοποίηση στην κοινωνία και ο βασικός λόγος είναι τα λεφτά. Έμεινα σε καταστάσεις όπου καταπίεσα την αντίδρασή μου. Τα όρια του καθενός είναι πολύ προσωπικά, πάντα υπάρχει και η διπλωματία στη ζωή. Πάντα όμως παίζει το να χάσεις τη δουλειά σου», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Στη δική μας δουλειά έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα, ειδικά μετά το #metoo που συνέβη πολύ έντονα, οι συμπεριφορές είναι πολύ διαφορετικές. Πάντα όμως υποβόσκει αυτή η οικονομική πίεση στον καπιταλισμό», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός στον αέρα του AtticaTV.

«Μας κόβουν από τα social. Θα το πω εγώ, θα το πάρω εγώ το πρόστιμο. Το «Αγαπητέ μαλ…α» είναι η παράστασή μας. Έχουμε λογοκρισία σε όλα τα social media λόγω του τίτλου και δεν διαφημίζεται η παράσταση. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε «μλκ», για να μπορούμε να διαφημίσουμε την παράσταση», τόνισε σε άλλο σημείο ο Ορέστης Τζιόβας.

«Τώρα αυτό δεν είναι πρόβλημα; Κάθε κίνημα έτσι ξεκινάει, βέβαια. Αυτό έχει και παράπλευρες απώλειες. Είναι μία κακή λέξη που τη χρησιμοποιούμε τουλάχιστον δεκαπέντε φορές μέσα στη μέρα μας. Εδώ περνάμε λίγο στη λογοκρισία, που είναι πολύ επικίνδυνο», σχολίασε κλείνοντας το θέμα ο Ορέστης Τζιόβας.

Related post