Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά στα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Μια ακόμη κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, καταγράφτηκε απόψε στα Βραβεία “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” που διοργανώθηκαν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Η παρουσία τους σε εκδηλώσεις αυτού του είδους συχνά θεωρείται ότι κρύβει πολιτικά μηνύματα, και στην προκειμένη περίπτωση, η κοινή τους εμφάνιση ερμηνεύεται ως μια κίνηση στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Ο πρώτος που κατέφθασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Κώστας Καραμανλής έφτασε περίπου μισή ώρα αργότερα. Η παρουσία των δύο πολιτικών ανδρών είχε ήδη σχολιαστεί έντονα πριν από την εκδήλωση, δίνοντας πολιτική χροιά στη βραδιά, με πολλούς να θεωρούν την κίνηση αυτή μια προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και άλλοι πολιτικοί και προσωπικότητες του δημόσιου βίου. Μεταξύ αυτών, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Σωκράτης Φάμελος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής.

Η συμμετοχή πολιτικών από διαφορετικά κόμματα σε μια εκδήλωση που αναδεικνύει τη βιώσιμη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα τονίζει τη σημασία που δίνουν όλοι οι πολιτικοί χώροι στη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση της ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικής δράσης.

Related post