Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν ξύπνησα μία ημέρα σπίτι μου και φαντάστηκα κάτι, ξέρω τι λέω”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος την εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ίδια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιλογή της να μείνει εκτός τηλεόρασης, αλλά και στο πως είναι η ζωή της με δύο παιδάκια.

«Είμαι αφοσιωμένη στην οικογένειά μου. Έχω πάρει την απόφασή μου για τώρα. Κάνω κάτι που μου αρέσει, αλλά δεν το αντιμετωπίζω έτσι. Μου αρέσει η τηλεόραση, είναι ένα μέσο που αγαπώ και με ψυχαγωγεί ακόμα όταν μπορώ και βλέπω. Μου λείπει, μου αρέσει η οικογένειά μου όμως. Με γεμίζουν τα παιδιά μου. Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου σε κάποιο υπάρχον τηλεοπτικό πρότζεκτ. Κατ’ επιλογήν είμαι εκεί που είμαι. Σπίτι μου», είπε αρχικά η η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για την πρόταση που είχε για το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ δεν ξύπνησα μία ημέρα σπίτι μου και φαντάστηκα κάτι. Ξέρω τι λέω. Έχω φτάσει στο σήμερα. Τώρα για το άλλο, περσινά ξινά σταφύλια. Είδα και κάποιες απαντήσεις που είναι πολύ to the point. Δε στενοχωριέμαι, δε ξενερώνω, δεν γελάω. Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα. Βλέπω άλλα πράγματα πιο κοινωνικού περιεχομένου που με αγγίζουν, όπως οι άνθρωποι που χάνουν τη ζωή τους και αφήνουν πίσω οικογένειες και παιδιά.

Εγώ έχω έναν άλλο τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Έχω ωριμάσει. Μέσα σε δύο χρόνια έκανα δύο παιδάκια, είναι τελείως διαφορετικά αυτά που κάνω τώρα. Όταν ήθελα να κάνω τις εκπομπές, τις έκανα, τώρα θέλω να προσέχω τα παιδάκια μου».

Πηγή: zappit.gr

Related post