ΠΑΣΟΚ: Περισσότεροι από 203.000 ψήφισαν μέχρι τις 18:30 – Παράταση μισής ώρας, στις 19:30 κλείνουν οι κάλπες

Μετά την απόφαση για παράταση της ψηφοφορίας κατά μισή ώρα, οι κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα κλείσουν στις 19:30, με τη συμμετοχή να έχει ήδη ξεπεράσει τις 203.000 ψήφους μέχρι τις 18:30. Αν και η συμμετοχή παρουσιάζεται μειωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο, η ροή των ψηφοφόρων προς τα εκλογικά κέντρα παραμένει ικανοποιητική.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας, οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ψήφισαν νωρίς, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν ενεργά στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα αρχίσει να διαφαίνεται γύρω στις 20:00, όταν περίπου το 60% των ψήφων θα έχει καταμετρηθεί.

Τα πρώτα αποτελέσματα από εκλογικά τμήματα άρχισαν ήδη να φτάνουν, με ενδεικτικό παράδειγμα το εκλογικό τμήμα στο Μεγανήσι, όπου ψήφισαν 35 μέλη, περισσότερα από τον πρώτο γύρο. Στο τμήμα αυτό, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 22 ψήφους, ενώ ο Χάρης Δούκας 12.

Η καταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί γρήγορα, με τους υποστηρικτές των δύο υποψηφίων να αναμένουν τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Related post