Φάνης Μουρατίδης: “Όταν ο σχολιασμός έχει πρόθεση και επαναλαμβάνεται, φυσικά και θα με ενοχλήσει”

 Φάνης Μουρατίδης: “Όταν ο σχολιασμός έχει πρόθεση και επαναλαμβάνεται, φυσικά και θα με ενοχλήσει”

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha με αφορμή το νέο τηλεπαιχνίδι Money Drop. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε στο παρελθόν εξηγώντας γιατί δεν θα μπορούσε να βρεθεί σε μια σχολιαστική εκπομπή.

Ειδικότερα, ο Φάνης Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα συζητήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού αλλά και γενικά. Για εκπομπές, παιχνίδια και τα λοιπά αλλά δεν ήταν στις προτεραιότητες μου. Υπήρχαν άλλες συνθήκες στη ζωή μου, ήμουν αλλού συντονισμένος και μου φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο».

Τηλεόραση γενικά δεν βλέπω, όχι, σχεδόν καθόλου. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, αυτό είναι ένα από τα πολύ δύσκολα πράγματα για μένα, να συμμετέχω σε μια καθημερινή σειρά. Νομίζω ακόμα ότι δεν θα μπορούσα εύκολα να κάνω σχολιασμό σε μια εκπομπή και να κάνω γενικά τέτοια πράγματα. Να σχολιάζω ανθρώπους, να κάνω κριτική. Καταλαβαίνω ότι είναι μέσα στο κομμάτι, να πούμε τι έκανε ο τάδε και τι είπε ο δείνα, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω καθόλου. Δεν είναι καθόλου στο στιλ μου και αισθάνομαι και άσχημα».

«Το αντιλαμβάνομαι όμως. Παλιότερα, όταν δεν ήξερα, υπήρχε μια παρεξήγηση. Όταν αυτό δεν είναι κακοπροαίρετο και είναι μόνο γιατί ο άνθρωπος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να σε συμπεριλάβει στο παιχνίδι, εντάξει. Αν αυτό όμως έχει πρόθεση και επαναλαμβάνεται, φυσικά και θα με ενοχλήσει. Και μόνο όμως ότι θα κάτσω και θα ασχοληθώ με την προσωπική ζωή ενός άλλο και θα μπω σε αυτό το κουβεντολόι, μου είναι δυσάρεστο και δεν μπορώ να το υποστηρίξω» πρόσθεσε, επίσης, ο Φάνης Μουρατίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha.

Related post