Γιώργος Παπαγεωργίου για τις σκληρές ερωτικές σκηνές στη Μάγισσα: “Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω”

Καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου (12/10) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μιλώντας για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της «Μάγισσας». Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να απαντήσει και στα σχόλια που δέχεται για τις ιδιαίτερα σκληρές ερωτικές σκηνές που έχει στη σειρά με την παρτενέρ του.

«Το ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, οπότε ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο, αυτόματα κάνει το όλο ζήτημα «ερωτικές σκηνές» πιο εύκολο στη διαχείριση. Υποθέτω ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο, εάν ήμουν με μία γυναίκα που δεν θα ήταν ηθοποιός. Καταλαβαίνει, έχει γυρίσει και η ίδια ερωτικές σκηνές», δηλώνει αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Στις «Άγριες Μέλισσες» είχα μετρήσει 6-7 διαφορετικές ερωτικές σκηνές. Τώρα νομίζω ότι σταδιακά έχω ήδη πάρει το αίμα μου πίσω σε σχέση με αυτό», επισημαίνει με χιούμορ ο ηθοποιός.

«Δεν θα φτάσουμε στο όριο της κριτικής, δεν θα καθίσω να σου πω ότι βλέπουμε ερωτικές σκηνές ο ένας του άλλου με φοβερή προσήλωση. Τις βλέπουμε λίγο με την περιφερειακή όραση, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο βολικό. Δεν μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Είναι μία συνθήκη που με έναν άνθρωπο που ίσως δεν ξέρεις καθόλου να πρέπει να γυρίσεις μία ερωτική σκηνή. Όμως, όταν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο και ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα βγει με μία αισθητική που θα σε εκφράζει και δεν θα σε εκθέτει, είναι αλλιώς. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι οκ απέναντι στην παρτενέρ μου, για μία γυναίκα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα», σημειώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Related post