Μαΐντεβατς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Με τον Ολυμπιακό πιεστήκαμε, την ΑΕΚ την νικήσαμε δίκαια»

Μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος τις πρώτες επτά αγωνιστικές αναμφίβολα είναι ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν δώσει επιθετικό χρώμα στους Αγρινιώτες, είναι ο νεαρός, Αντρίγια Μαΐντεβατς, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«Πήρα εύκολα την απόφαση να έρθω στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν ήθελα να παραμείνω στη Ναπρεδακ. Μίλησα με τον Μαρκόφσκι και ήρθα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, όπως το περίμενα» είπε αρχικά, μεταξύ άλλων.

Στην ερώτηση, για τα δύο αποτελέσματα που έκαναν εντύπωση απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο 21χρονος επιθετικός τόνισε. «Η ισοπαλία στον Πειραιά ήρθε πολύ δύσκολα, διότι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αντίθετα με την ΑΕΚ νικήσαμε δίκαια. Ο κ. Πετράκης μας είχε δώσει σαφές πλάνο και φτάσαμε σ’ αυτή τη σπουδαία νίκη. Ο κόουτς μας είχε έτοιμους για κάθε κίνηση των αντιπάλων».

Ο Μαιντεβατς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, χωρίς να τα καταφέρει.

«Η ενέργεια μου, ναι ήταν εξαιρετική, βραζιλιάνικη την χαρακτηρίσατε, το θέμα όμως είναι, πως ξεπέρασα μεν άμορφα τους αντιπάλους μου, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ευελπιστώ πάντως να σκοράρω στο επόμενο παιχνίδι».

Τέλος ο επιθετικός των καναρινιών προέβλεψε πως και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, ενώ ζήτησε τη στήριξη των φίλων του Παναιτωλικού για να ζήσουν ωραίες στιγμές.

Ακούστε τη συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Related post