Κατερίνα Καινούργιου – Η Ιωάννα Τούνη της έστειλε μήνυμα: “Προφανώς έγινε παρεξήγηση”

 Κατερίνα Καινούργιου – Η Ιωάννα Τούνη της έστειλε μήνυμα: “Προφανώς έγινε παρεξήγηση”

“Εγώ της εξήγησα πως ένιωσα ότι έγινε ένα τσουβάλιασμα κι ήθελα όχι μόνο να υπερασπιστώ συνεργάτες μου αλλά και συναδέλφους” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για το μήνυμα που έλαβε από την Ιωάννα Τούνη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα, μετά την έντονη αντίδραση της influencer για τις πρωινές εκπομπές.

«Μού έστειλε ένα μήνυμα χθες και το εκτίμησα. Αρχικά μού μίλησε για το event, που δεν μου μίλησε όταν μπήκε μέσα. Μού ανέφερε ότι ένιωσα πως εσύ δεν μου μίλησες γιατί μπήκα μέσα κι ένιωσα πως μου γύρισες την πλάτη. Εγώ πάλι ένιωσα το ίδιο από εκείνη, οπότε προφανώς έγινε κάποια παρεξήγηση. Αυτά μπορούν να συμβούν» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μού εξήγησε ότι έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ για το περιστατικό που έχει γίνει με το αεροπλάνο κι ότι ειλικρινά δεν αναφερόταν σε όλους, αλλά σε κάποιους συγκεκριμένους με αυτά που είπανε. Εγώ της εξήγησα πως ένιωσα ότι έγινε ένα τσουβάλιασμα κι ήθελα όχι μόνο να υπερασπιστώ συνεργάτες μου αλλά και συναδέλφους. Καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις, να είναι καλά η κοπέλα και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζεις γιατί κι η ίδια θέλει να ρίξει τους τόνους» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr

Related post