Αγγελική Ηλιάδη: “Λυπήθηκα για αυτόν που το έκανε, ήταν χοντρό κι ανήθικο”

 Αγγελική Ηλιάδη: “Λυπήθηκα για αυτόν που το έκανε, ήταν χοντρό κι ανήθικο”

“Από όλα αυτά που έχω ακούσει όλα τα χρόνια, το μόνο που έχει μείνει ήταν όταν αναφέρθηκαν τηλεοπτικά στο αγέννητο παιδί μου” είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τα σχόλια που δέχεται στα social media, τον έρωτα και την Καίτη Γκρέυ.

«Διαβάζω σχόλια όταν θα κάνω μία δημοσίευση. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να βγάζει ο άλλος όλα α ψυχολογικά του στα σχόλια, που συμβαίνει πολλές φορές. Χωρίς να έχω ποστάρει κάτι προκλητικό. Ήταν απλά μία φωτογραφία με το παιδί μου κι από κάτω έγραφαν πολύ άσχημα πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος. Μπλοκάρω και διαγράφω επειδή δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες κάτω από τις φωτογραφίες μου. Δηλαδή η μάνα δεν φοράει μαγιό; Βγαίνει με την κελεμπία σε μία παραλία. Ο κόσμος έχει πάρα πολλά ψυχολογικά, το έχουμε καταλάβει αυτό» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Από όλα αυτά που έχω ακούσει όλα τα χρόνια, το μόνο που έχει μείνει ήταν όταν αναφέρθηκαν τηλεοπτικά στο αγέννητο παιδί μου. Ήταν πολύ χοντρό κι άσχημο και πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον άνθρωπο που το έκανε. Λυπήθηκα για αυτόν και το βρήκα τραγικό κι ανήθικο. Τελευταία στιγμή έκανα πίσω γιατί υπήρξαν συγγνώμες. Όχι ότι μία συγγνώμη μπορεί να σβήσει κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια» δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Πηγή: zappit.gr

Related post