Η Νάντια Γιαννακοπούλου ψήφισε στο Περιστέρι – Συμμετοχή και της κόρης της στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

 Η Νάντια Γιαννακοπούλου ψήφισε στο Περιστέρι – Συμμετοχή και της κόρης της στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε σήμερα η Νάντια Γιαννακοπούλου σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου, στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου. Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς, όπως τόνισε, για πρώτη φορά συμμετείχε στην ψηφοφορία και η μεγάλη της κόρη, η οποία μόλις συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε τη στιγμή «σημαντική» και πρόσθεσε πως η ενεργή συμμετοχή των νέων στις εσωκομματικές διαδικασίες αποτελεί θετική ένδειξη για το μέλλον του κόμματος και τη διεύρυνση της βάσης του. Το κλίμα στο εκλογικό τμήμα ήταν θερμό, με αρκετούς υποστηρικτές να συνοδεύουν την υποψήφια και να της εκφράζουν την υποστήριξή τους.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7:00 το απόγευμα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όχι μόνο τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, αλλά και όσοι πολίτες άνω των 16 ετών το επιθυμούν, δηλώνοντας επιτόπου την πρόθεσή τους να εγγραφούν είτε ως μέλη είτε ως φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης ότι δεν είναι μέλη άλλου κόμματος.

Η συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία κρίνεται μέχρι στιγμής ικανοποιητική, με τα στελέχη του κόμματος να εκφράζουν αισιοδοξία ότι οι εκλογές θα καταγράψουν υψηλό ποσοστό συμμετοχής. Ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας θα κρίνει τις ισορροπίες εντός του κόμματος, με την επιλογή νέας ηγεσίας να αποτελεί κομβικό σημείο για την πορεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο μέλλον.

Related post