Νόνη Δούνια για Χάρη Ακριτίδη: “Ταχυδρομικό περιστέρι είναι η γυναίκα του για να τη στείλει στη δουλειά;”

 Νόνη Δούνια για Χάρη Ακριτίδη: “Ταχυδρομικό περιστέρι είναι η γυναίκα του για να τη στείλει στη δουλειά;”

Τις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε ο Χάρης Ακριτίδης εντός της εβδομάδας σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια και η υπόλοιπη παρέα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην βουλευτής δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη της αντίθεση με την ατάκα του λαϊκού ερμηνευτή περί… αποστολής της συζύγου του.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια επισήμανε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι μένουν λίγο πίσω στην εποχή, όπως ο κ. Ακριτίδης που νομίζει ότι θα στείλει τη γυναίκα του. Δεν μπορώ, ρε παιδιά, συγνώμη. Τι είναι όμως η γυναίκα του; Ταχυδρομικό περιστέρι είναι για να την στείλει στη δουλειά;».

«Δηλαδή συγνώμη. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν παραδοσιακές οικογένειες και μπράβο και πολύ ωραίο είναι. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η γυναίκα σου πρέπει να μένει στο σπίτι και να σε φροντίζει ή ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι μια παραδοσιακή οικογένεια διότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορείς να παραμένεις παραδοσιακός και αυθεντικός και η γυναίκα σου να εργάζεται».

«Και σε παλαιότερες δηλώσεις του κ. Ακριτίδη, σχετικά με τις παντόφλες και το μπάνιο, είχα πει τότε ότι μπορεί και της γυναίκας του να της αρέσει να τον φροντίζει με αυτόν τον τρόπο. Άλλο είναι το ένα και άλλο είναι το άλλο. Το να λες αυτή τη στιγμή, το 2024, «δεν έχω στείλει τη γυναίκα μου να δουλέψει και την πληρώνω για να είναι στο σπίτι και να φροντίζει το νοικοκυριό» είναι ακραίο αυτό παιδιά. Δηλαδή πάμε μπροστά, δεν πάμε πίσω» υπογράμμισε εν συνεχεία, με σαφήνεια, η Νόνη Δούνια στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Κώστας Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.

Related post