H MG στην Αθηναϊκή έκθεση αυτοκινήτου κλέβει την παράσταση- Αυτά είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάζει

 H MG στην Αθηναϊκή έκθεση αυτοκινήτου κλέβει την παράσταση- Αυτά είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάζει

Η MG δίνει δυναμικό παρόν στην Αυτοκίνηση Auto Athina 2024, παρουσιάζοντας τα νέα της μοντέλα καθώς και όλη την Hybrid+ τεχνολογία. Την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση εκεί θα κάνει και το εμβληματικό roadster μοντέλο της MG, Cyberster.

Στο περίπτερο της MG (D2), στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δούνε και να θαυμάσουν από κοντά όλη την Hybrid+ τεχνολογία των αυτοκινήτων της MG, η οποία ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τόσο από τον Ειδικό Τύπο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Τα μοντέλα της MG, που θα παραβρεθούν στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, θα είναι το MG4 XPower το οποίο αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλο της μάρκας. Ακολουθούν τα μοντέλα που αποτελούν την Hybrid+ τεχνολογία, το νέο MG3 Hybrid+, το οποίο πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στην Ελλάδα, καθώς και το νέο πολυσυζητημένοMGZSMAXHybrid+.

Την εμφάνισή του θα κάνει και το νέο MG HS, το μεγαλύτερο SUV της γκάμας στην ice έκδοσή του. Τέλος, εμβληματική θα είναι η εμφάνιση του MG Cyberster, που αντιπροσωπεύει την αναβίωση της MG στη σπορ αυτοκίνηση, με έμφαση στις τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης.

Η αφορμή της έκθεσης ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να δοθεί στην MG για να δείξει την πληρέστατη γκάμας της, με τα νέα και εξελιγμένα μοντέλα που έρχονται να αποτελέσουν εξαιρετικές προτάσεις αγοράς για κάθε απαίτηση.

Η Ημέρα Τύπου είναι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, ενώ η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, με ωράριο Δευτέρα – Παρασκευή: 14:00 – 21:00 και Σάββατο & Κυριακή: 10:00- 21:00.

Πηγή: Sport24.gr

Related post