H Mazda θα κλέψει την παράσταση στην Auto Athina 2024 με δύο μοντέλα που θα συζητηθούν

 H Mazda θα κλέψει την παράσταση στην Auto Athina 2024 με δύο μοντέλα που θα συζητηθούν

Στο ιδιαίτερα φροντισμένο και όπως πάντα elegant περίπτερό της, στο κορυφαίο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, “Ελευθέριος Βενιζέλος”, η Mazda (Hall 1 D2 περίπτερο) θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Έκθεσης να δουν από κοντά τα δύο νεότερα μοντέλα της, που αποτελούν και την αιχμή του δόρατος για τη δυναμική της εμπορική παρουσία στην Ελληνική αγορά.

Τόσο το νέο Mazda2 Hybrid, το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης με την κορυφαία και πιο έξυπνη υβριδική τεχνολογία που μπορεί να βρει κανείς στην κατηγορία, όσο και το επταθέσιο Mazda CX-80, που αποτελεί τη ναυαρχίδα στην γκάμα των μοντέλων της Mazda, και θα κάνει ντεμπούτο μπροστά στο ελληνικό κοινό. Το νέο Mazda2 Hybrid συνδυάζει τη δύναμη και την άνεση ενός βενζινοκινητήρα με τις επιδόσεις ενός ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία.

Μαζί, αποτελούν την καρδιά αυτού του κομψού, γρήγορου και ευέλικτου αυτοκινήτου πόλης. Για τους οδηγούς με οικολογική συνείδηση, είναι ο ιδανικός, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα, σύντροφος για την εξερεύνηση της αστικής ομορφιάς, αλλά και των δρόμων χωρίς εμπόδια. Το ολοκαίνουργιο Mazda CX-80, είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα Ιαπωνικής δεξιοτεχνίας, ένα κομψό SUV, που προσφέρει έως και 7 θέσεις.

Το νέο CX-80 είναι ευρύχωρο και συνάμα ευέλικτο, ενώ κάθε στοιχείο του είναι προσεκτικά σχεδιασμένο. Με χωρητικότητα για έως και επτά άτομα, το ολοκαίνουργιο νέο Mazda CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV της Mazda. Μεγιστοποιώντας την άνεση και τον χώρο φόρτωσης με τρεις σειρές εξαιρετικά άνετων, πολυτελών καθισμάτων -οι σχεδιαστές της Μάρκας δημιούργησαν ένα ευρύχωρο εσωτερικό που επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες να βρουν άνεση στο δικό τους προσωπικό καταφύγιο.

Όπως συνηθίζεται από τη Mazda, η παρουσία της στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Athina 2024 θα ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο στυλ, αυτό που διέπει και τα ποιοτικά μοντέλα της γκάμας της, αλλά και την κορυφαία αισθητική του χώρου που θα προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να πάρει μια γεύση από την ξεχωριστή προσέγγιση της Ιαπωνικής Μάρκας, σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η Mazda θα διαθέτει στο περίπτερό της άρτια ενημερωμένους συνεργάτες, από όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει τις πληροφορίες που αναζητά για κάθε μοντέλο της γκάμας. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Auto Athina 2024 διαμορφώνονται ως εξής: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 14:00 έως τις 21:00, ενώ Σάββατο & Κυριακή από τις 10:00 έως τις 21:00.

Πηγή: Sport24.gr

Related post