Χαμόγελα για τους απόντες | Ανεβάζει στροφές ο Γιαζίτζι

 Χαμόγελα για τους απόντες | Ανεβάζει στροφές ο Γιαζίτζι

Παρά το ρεπό της Τρίτης, όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ακολούθησαν κανονικά ατομικό πρόγραμμα και σχεδόν όλοι βάζουν υποψηφιότητα για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ήδη ο Μασούρας είναι 100% έτοιμος από ιατρικής άποψης και αν κρίνει ο Μεντιλίμπαρ ότι μπορεί να βοηθήσει την Πέμπτη (3/10) θα συμπεριληφθεί στην αποστολή με αντίπαλο της Μπράγκα.

Ο Πιρόλα σε χρόνο-ρεκόρ ξεπέρασε το πρόβλημα θλάσης και ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν για επιστροφή τέλη Οκτωβρίου, είναι σχεδόν έτοιμος και “τρέχει” για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Αποθεραπεία…εξπρές για τον Ζέλσον Μάρτινς ο οποίος όχι μόνο δε θα λείψει ένα μήνα, αλλά σχεδόν σε ένα 10ήμερο μετά το πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Άρη, φαίνεται να είναι μια ανάσα από την επάνοδο ακόμα και για το ντέρμπι της Κυριακής (6/10)!

Σε λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται να είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας ο Γιαζίτζι καθώς χρονικά ήταν η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, ενώ είχε μείνει πίσω από θέμα δουλειάς που είχε να κάνει σε ζητήματα φυσικής κατάστασης. Άλλωστε, από τις αρχές Ιουλίου που έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, είχε μείνει σχεδόν αδρανής. Άρχισε προπονήσεις από την Κυριακή (29/9), ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ήταν στο Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πηγή: ertsports.gr

Related post