“Λύγισε” η Μελία Κράιλινγκ στον αέρα της ΕΡΤ: “Δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα, ήθελα να είναι περήφανος”

 “Λύγισε” η Μελία Κράιλινγκ στον αέρα της ΕΡΤ: “Δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα, ήθελα να είναι περήφανος”

“Δεν έκλεισε ποτέ ο κύκλος με τον πατέρα μου. Ήταν ο πιο σίγουρος απ’ όλους για μένα ότι θα γίνω ηθοποιός”.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (30/9) η Μελία Κράιλινγκ. Τη γνωστή ηθοποιό υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, συζητώντας μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον πατέρα της, τον οποίο έχει χάσει.

«Έχω δύο αδελφές από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου αλλά είμαστε κάπως διάσπαρτες, η μία στην Αμερική και η άλλη στην Ιταλία. Ο μπαμπάς μου δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα, μόνο μία ταινία μικρού μήκους που είχα κάνει. Ήταν όμως ο πιο σίγουρος απ’ όλους για μένα, ότι θα γίνω δηλαδή ηθοποιός», περιγράφει η Μελία Κράιλινγκ.

«Γεννήθηκα στην Ελβετία, γιατί εργαζόταν εκεί ο πατέρας μου για κάποια χρόνια. Ήρθαμε εγώ και η μητέρα μου στην Ελλάδα, διότι χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ζήτησε να πάω σε ένα ξενόγλωσσο σχολείο και καλά έκανε, γιατί ήθελε να ξέρεις ότι κάπως θα επικοινωνεί με την κόρη του», συνέχισε η ηθοποιός για τη ζωή της.

«Τα λέμε όλα με τη μητέρα μου, ήρθαμε κοντά επειδή δεν υπήρχε ο πατέρας μου. Θυμάμαι που έκανε 5 δουλειές, έβλεπα μία πολύ δυναμική πλευρά της θηλυκότητας και αυτό με έχει εμπνεύσει κάπως. Δεν με άφηνε μόνη μου με ξένους, με έπαιρνε μαζί της στη δουλειά.

Είχα καλές σχέσεις με τον πατέρα μου αλλά δεν έκλεισε ο κύκλος μαζί του. Είχα μία καλή δεκαετία μαζί του, να επικοινωνώ μαζί του και να παίρνω πρωτοβουλίες για να συναντηθούμε», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Μελία Κράιλινγκ.

«Έφυγε πολύ γρήγορα. Είχε κάποια θέματα υγείας αλλά δεν περιμέναμε ότι θα… Αισθάνθηκα μετά από αυτό την ανάγκη να κάνω περισσότερα πράγματα, για να είναι περήφανος για μένα», συμπλήρωσε η Μελία Κράιλινγκ προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Πηγή: zappit.gr

Related post