Κέρκυρα: Σοκάρει η δολοφονία 68χρονου από τη σύζυγό του – Το δράμα που βίωνε η κόρη τους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 68χρονου στην Κέρκυρα από τη 49χρονη σύζυγό του.
Η 49χρονη, η οποία ομολόγησε τη δολοφονία, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και ζήτησε 48ωρη προθεσμία. Σύμφωνα με τον συνήγορό της, αφού συλλέξουν τα στοιχεία της ανάκρισης, θα απολογηθούν.

Ο 68χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τη 49χρονη σύζυγό του, με την 11χρονη κόρη τους να βρίσκει τον πατέρα της αιμόφυρτο.

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στη 49χρονη, η οποία στη συνέχεια ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως καυγάδιζε συχνά και είχε αλληλομηνυθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακά επεισόδια, ενώ οι γείτονες της οικογενείας πολλές φορές είχαν ειδοποιήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το δράμα που βίωνε η ανήλικη.

«Στις 19/07 του 2021 λάβαμε αναφορά για σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, για παραμέληση, για ψυχολογική κακοποίηση της ανήλικης. Μικρό παιδάκι ήταν τότε. Το ίδιο έγινε και τον το 2022, τον Μάιο», λέει, μεταξύ άλλων, στο MEGA ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί θα δοθεί σε φιλική οικογένεια καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς.

Το βίαιο παρελθόν τους

Το ζευγάρι φαίνεται πως καυγάδιζε συχνά και είχε αλληλομηνυθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακά επεισόδια.

Φίλος της 49χρονης, που μιλά αποκλειστικά στο MEGA, αποκαλύπτει ότι εκείνη έπινε και το θύμα βιαιοπραγούσε σε βάρος της.

«Τσακωνόντουσαν και αυτός την χτυπούσε πολύ συχνά. Δηλαδή την έκανε μαύρη. Το σώμα της ήταν μαυρισμένο, μώλωπες. Έπινε σε μεγάλο βαθμό, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αλκοολική. Δηλαδή έπινε σχεδόν μέχρι αναισθησίας».

Παρά τους συχνούς καυγάδες τους το ζευγάρι έμενε στο ίδιο σπίτι, με το 11χρονο κοριτσάκι τους να είναι το αθώο θύμα τους και εν τέλει αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του μπαμπά της.

Related post