Απίστευτο περιστατικό απόπειρας διάρρηξης στον Αποκόρωνα Χανίων (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό θρασύτατης απόπειρας διάρρηξης στο σπίτι μιας Χανιώτισσας στην Πλάκα Αποκορώνου το μεσημέρι της Παρασκευής, κατέγραψε η παθούσα με το κινητό τηλέφωνό της. Το σχετικό video  αναμεταδόθηκε από την ομάδα «Αποκόρωνας SOS”.

Η γυναίκα επιστρέφοντας στο σπίτι της το μεσημέρι της Παρασκευής, αντιλήφθηκε έντρομη και οργισμένη την παρουσία ενός άγνωστου άνδρα στην αυλή του σπιτιού της ο οποίος προσπαθούσε με μία σκάλα να μπει.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της έσπευσε να απομακρυνθεί, ωστόσο η γυναίκα είχε την ψυχραιμία και το θάρρος να τον ακολουθήσει, καταγράφοντας τις κινήσεις του.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στις επίμονες ερωτήσεις της γυναίκας, ο θρασύτατος «εισβολέας» απάντησε «άσε με μωρέ να φύγω».

Η περιγραφή του συμβάντος από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα το μεσημέρι 12.30 αυτό το άτομο μπήκε στην αυλή του σπιτιού μου και προσπάθησε με την σκάλα να μπει μέσα στο σπίτι μου. Απουσίασα από το σπίτι μου 10 λεπτά. Ευτυχώς τον πρόλαβα και τράβηξα το video. Ενημερώθηκε η αστυνομία και όποιος τον αναγνωρίσει, ας επικοινωνήσει μαζί τους. Αυτό έγινε στη Πλάκα .

Related post