Αλεξανδρούπολη: Την Δευτέρα η δίκη των γονέων και των νηπιαγωγών στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου από δυο 5χρονους συμμαθητές του

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα στην Αλεξανδρούπολη με τους τέσσερεις γονείς των δύο πεντάχρονων που υπέδειξε ο πατέρας του άλλου πεντάχρονου, σχετικά με το βιασμό του γιου του σε νηπιαγωγείο όπου φοιτούν και τα τρία παιδιά, όπως και οι δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου, που παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δήμητρα Παρασκευοπούλου η καταγγελία έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στη συνέχεια συνελήφθησαν οι τέσσερις γονείς των δύο παιδιών συνολικά τέσσερα άτομα και οι δύο νηπιαγωγοί.

Από την εισαγγελέα άρθηκε σήμερα η κράτηση τους και θα παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα το πρωί στις 11.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πρόκειται για μία πολύ σοκαριστική υπόθεση δύσκολη και πρωτοφανής καθώς εμπλέκονται παιδιά τόσο μικρής ηλικίας και αναμένονται οι εξελίξεις της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης των δύο εκπαιδευτικών σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι θα μελετήσουν την υπόθεση μόλις πάρουν την δικογραφία οπότε θα αποκτήσουν μια πολύ πιο ξεκάθαρη εκτίμηση και εικόνα για το περιστατικό.

Related post