Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου» – Η επιβεβαίωση της Υπουργού για τον χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα.

 Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου» – Η επιβεβαίωση της Υπουργού για τον χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι η Υπουργός Τουρισμού μετά την ανάδειξη της είδησης της πολύ ακριβής ανακαίνισης στο γραφείο της αλλά και των στοιχείων που κυκλοφόρησαν σχετικά με τα κονδύλια που εγκρίθηκαν για τα δώρα που η Όλγα Κεφαλογιάννη αγόρασε για τους αξιωματούχους που στο ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Αυτή τη φορά, η Υπουργός απάντησε και επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 και οι δύο τους είχαν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις, ενώ όταν έδιναν συνεντεύξεις μιλούσαν με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η αιτία χωρισμού οφείλεται σε τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πριν από λίγη ώρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του γραφείου της:

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά  άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.
Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.»

Related post