Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μας συστήνει τη νέα του σύντροφο: “Έχουμε καμιά 20αριά χρόνια διαφορά”

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησαν ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η νέα του σύντροφος, Ειρήνη. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Για να γράφουν ότι έχουμε σχέση, έτσι θα είναι. Είναι συνάδελφος, συνεργαζόμαστε χρόνια πριν και ήρθαμε περισσότερο κοντά το καλοκαίρι. Περάσαμε ωραία, κάναμε διακοπές μαζί στην Τήνο, στους Παξούς», δηλώνει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. «Εγώ έχω επιλέξει τη γενική ιατρική και τώρα κάνω την ειδικότητά μου στο Ασκληπιείο Βούλας. Είμαι 24 ετών», απαντά η νέα σύντροφος του πλαστικού χειρουργού στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είναι εκκολαπτόμενη ακόμα, είναι σε μικρή ηλικία. Όταν εκκολαφθεί σιγά-σιγά, θα τα μάθει όλα και τα αισθητικά. Θα το πάμε πιο επαγγελματικά, είναι ωραίο να μπαίνουν νέα παιδιά στον χώρο. Είμαστε σε σχέση περίπου ένα τρίμηνο, έχουμε καμιά 20άρα χρόνια διαφορά», ανέφερε κλείνοντας ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Related post