Μαρινέλλα: Αυτός είναι ο λόγος που έθεσε τον Χρήστο Μάστορα εκτός συναυλίας

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ που έδωσε για τη Μαρινέλλα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το δικό της ρεπορτάζ για το λόγο που η Μαρινέλλα έθεσε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα έδωσε σήμερα στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η ίδια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, συνομίλησε με άμεσους συνεργάτες της σπουδαίας ερμηνεύτριας, οι οποίοι της μετέφεραν πως η Μαρινέλλα βρήκε στην πρόβα ανέτοιμο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος έκανε πολλά τεχνικά λάθη.

«Δεν ήταν η αρρώστια του Χρήστου, κάτι άλλο εκνεύρισε τη Μαρινέλλα και πήρε αυτή την επώδυνη απόφαση. Για να φτάσει η Μαρινέλλα σε αυτή την απόφαση, κάτι συνέβη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας κι έδωσε το λόγο στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Το στοιχείο που δεν γνωρίζαμε και έχουμε πληροφορηθεί σήμερα είναι ότι είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου που δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας, μία πρόβα στην οποάι συνέβησαν πάρα πολλά τεχνικά λάθη. Είχαν λίγο σαστίσει και κυρίως η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους να μην είναι τεχνικά έτοιμος.

Τη στιγμή που η ίδια ερμηνεύοντας τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει στα ίδια τραγούδια, παρά την απορία των συνεργατών της, να κάνει πρόβες σε τραγούδια που έχει πει χιλιάδες φορές. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, δεν χρειαζόταν άλλη μία πρόβα, αλλά πάρα πολλές πρόβες για να βελτιωθεί.

Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε ανέτοιμος. Της είχε υποσχεθεί ότι την επόμενη μέρα θα είναι όλα καλύτερα. Την επόμενη μέρα που ήταν προγραμματισμένη η πρόβα στις 10, δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ο Χρήστος Μάστορας ενημέρωνε πως είναι ασθενής», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό.

Πηγή εικόνας: NDP

Πηγή: zappit.gr

Related post