Συναγερμός στο Αλεξάνδρα: Ο παλαιοχριστιανός άρπαξε το βρέφος του και εξαφανίστηκε παρά την εισαγγελική απόφαση

 Συναγερμός στο Αλεξάνδρα: Ο παλαιοχριστιανός άρπαξε το βρέφος του και εξαφανίστηκε παρά την εισαγγελική απόφαση

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όταν ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του, παρά την εισαγγελική εντολή που απαγόρευε την παράδοσή του στους γονείς. Το βρέφος παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας ακατάλληλο, με σκοπό τη μεταφορά του στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Οι γονείς ήταν ενήμεροι για την επικείμενη μεταφορά του βρέφους, και παρότι υπήρχαν μέτρα ασφαλείας στον όροφο των νεογνών, ο πατέρας κατάφερε να αποσπάσει το παιδί λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και να διαφύγει. Η μητέρα του βρέφους, η οποία εξακολουθεί να είναι άφαντη, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι για να το θηλάζει.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στο Mega, αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή στα χέρια του και πως δεν πήρε το παιδί από το νοσοκομείο. Στις δηλώσεις του, ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του κρατούσε το βρέφος και δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα για πέντε ώρες, γεγονός που την οδήγησε να βγει από τον θάλαμο με το παιδί. Από εκείνη τη στιγμή, ακολούθησαν σεκιούριτι, αλλά δεν γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη στη συνέχεια.

Η αστυνομία αναζητά τον πατέρα, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο στο νοσοκομείο όσο και στην κοινή γνώμη.

Related post