Δημήτρης Λιγνάδης: «Είναι κάτι πολύ δύσκολο, με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου»

Στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την αναβολή του Εφετείου, τόνισε πως περιμένει πως και πως να τελειώσει αυτή η υπόθεση και ζήτησε παράλληλα σεβασμό από τα media.

«Δυστυχώς αναβλήθηκε η πρώτη συνεδρίασητου Εφετείου, θέλω κάποια στιγμή να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου. Ελπίζω τα media και τα Μέσα να συνεχίσετε να σέβεστε ότι η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη αυτή την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε στη συνέχεια: «Πιέζομαι να σιωπήσω, λυπάμαι που έχει γίνει έτσι ο χώρος του θεάτρου. Οι μισοί άνθρωποι του θεάτρου με παίρνουν τηλέφωνο κατηγορώντας τους άλλους μισούς και μετά τους βλέπω όλους μαζί να κάνουν κάλεσμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το θέατρο είναι έτσι, ούτε αποτελείται μόνο από τέτοια άτομα. Με πληγώνει πολύ αυτή η ιστορία».

Related post