“Ραγίζει καρδιές” ο πατέρας του 19χρονου στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι: “Είναι άδικο, η Πολιτεία είναι υπεύθυνη”

 “Ραγίζει καρδιές” ο πατέρας του 19χρονου στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι: “Είναι άδικο, η Πολιτεία είναι υπεύθυνη”

“Ήταν ένα παιδί με όνειρα και αρχές που διαλύθηκε πάνω σε ένα σίδερο, επειδή κάποιος ήθελε χωρίς συνείδηση και οίκτο να παίρνει αυτά τα 3 και τα 5 ευρώ”.

Ο Γιώργος Καμπαΐλης, ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, μιλάει αποκλειστικά στο Πρωινό ΣουΣού. 40 ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στο Πευκοχώρι, ο άτυχος πατέρας μεταφέρει την τελευταία εικόνα από την υπόθεση, ζητώντας την απονομή της δικαιοσύνης.

«Είναι άδικο σε αυτόν τον τόπο να φεύγουν τέτοιες ψυχές, μικρά παιδιά, που δεν μπορούν να σκεφτούν ότι μπορεί να σκοτωθούν τόσο απλά. Όλα αυτά γίνονται στον βωμό του χρήματος και το κακό που βρήκε το δικό μου σπίτι έχει να κάνει με την κακή εποπτεία των εμπλεκομένων. Κακοί επαγγελματίες θα υπάρχουν πάντοτε, η Πολιτεία όμως είναι υπεύθυνη και υπόλογη», αναφέρει ο κύριος Καμπαΐλης.

«Τα συμπεράσματα από τον χαμό του παιδιού μου στηρίζονται στην ανευθυνότητα και την πολιτική που εφαρμόζεται. Έχω πολύ μεγάλη πίεση. Έχουν κατατεθεί τα πορίσματα από την Εισαγγελία και έχουν κληθεί κάποιοι άνθρωποι να καταθέσουν», επισημαίνει ο άτυχος πατέρας στο «Πρωινό ΣουΣού» της Δευτέρας (23/9).

«Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα προσκόμιζε φάκελο με ελλιπή έγγραφα, τα έχουμε λάβει. Όταν δόθηκε η άδεια από τον Δήμο το 2023 και φιλοξένησε περίπου 350.000 παιδιά, φανταστείτε από 3-5 ευρώ για τι ποσά μιλάμε. Σάπια κομμάτια, προσωπικό μέσα στη βρωμιά… απ’ όπου και να το πιάσουμε δεν υπάρχει», υπογραμμίζει ο κύριος Γιώργος Καμπαΐλης.

«Εμένα το παιδί μου θεωρώ ότι έτυχε να σκοτωθεί ανάμεσα σε 500.000 παιδιά. Ήταν ένα παιδί με όνειρα και αρχές που διαλύθηκε πάνω σε ένα σίδερο, επειδή κάποιος ήθελε χωρίς συνείδηση και οίκτο να παίρνει αυτά τα 3 και τα 5 ευρώ», τόνισε λίγο αργότερα στο «Πρωινό ΣουΣού» ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη στο Πευκοχώρι.

Πηγή: zappit.gr

Related post