Εβελίνα Νικόλιζα: “Δεν το υπέγραψα με αίμα, είναι αστείο αυτό”

 Εβελίνα Νικόλιζα: “Δεν το υπέγραψα με αίμα, είναι αστείο αυτό”

Στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια μίλησε η Εβελίνα Νικόλιζα. Τη γνωστή YouTuber και τραγουδίστρια συνάντησε το συνεργείο στα παρασκήνια της νέας της τηλεοπτικής στέγης, στους «Weekenders» του ΑΝΤ1.

«Το τραγούδι το έχω πάντα ως στόχο, επειδή το αγαπώ πάρα πολύ. Είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο βιοπορίζομαι, γι’ αυτό κάποιες φορές μένει λίγο στην άκρη, για να μπορέσω να βρω τα πατήματά μου σε όλα τα άλλα και φυσικά, αν μπορώ, να το στηρίξω. Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα, αν δεν είσαι μεγάλο όνομα, το τραγούδι είναι ακριβό σπορ», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Δεν το υπέγραψα με αίμα. Εννοείται ότι είχα πει ότι θέλω να σταματήσω την τηλεόραση για να ασχοληθώ με το τραγούδι. Από ‘κει και πέρα, αλίμονο αν κολλάω και πω: μου ήρθε μία πολύ ωραία πρόταση αλλά δεν θα την κάνω, γιατί είχα πει σε μία δήλωση αυτό. Είναι αστείο», ξεκαθαρίζει η YouTuber, απαντώντας στα σχόλια που άκουσε μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Έχω μία μικρή ταραχή κάθε φορά που δίνει συνεντεύξεις η μαμά μου, γιατί είναι αυθόρμητη και κάποιες φορές κάνει δηλώσεις που με «παγώνουν» λίγο. Σκεφτείτε να δίνουν ένα μικρόφωνο στη μαμά σας. Της το έχω πει πολλές φορές να μη μιλάει για μένα», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Εβελίνα Νικόλιζα.

Related post