Παραιτήθηκε η Λίνα Σουλούκου από CEO της Ρόμα εν μέσω έντασης με τους οπαδούς

Η Λίνα Σουλούκου υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου (CEO) της Ρόμα, και το αίτημά της έγινε δεκτό από τη διοίκηση του συλλόγου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται εν μέσω μεγάλης έντασης με τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήταν εξοργισμένοι με την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ενός θρύλου της Ρόμα. Η αποχώρηση του Ντε Ρόσι αποδόθηκε στις κακές σχέσεις του με τη Σουλούκου, με τα ιταλικά μέσα να αναφέρουν ότι η Ελληνίδα παράγοντας είχε πάρει αρκετές αμφιλεγόμενες αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης προσώπων με πολυετή παρουσία στον σύλλογο.

Η ένταση κορυφώθηκε με πανό που αναφέρουν τη Σουλούκου ως «το κακό της Ρώμης» και τη διάχυτη κριτική στα κοινωνικά δίκτυα. Ως αποτέλεσμα των απειλών που δέχθηκε, οι ιταλικές αρχές έθεσαν την ίδια και την οικογένειά της υπό αστυνομική προστασία.

Σε ανακοίνωσή της, η Ρόμα ευχαρίστησε τη Σουλούκου για την αφοσίωσή της σε μια κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο, εκφράζοντας τις ευχές της για το μέλλον. Η απόφασή της να παραιτηθεί ήρθε καθώς η ομάδα προσπαθεί να ανακάμψει από την κακή της πορεία στη φετινή σεζόν, με τη Ρόμα να υποδέχεται την Ουντινέζε στο επόμενο παιχνίδι της και το κλίμα να παραμένει τεταμένο.

Related post