Αλέξανδρος Τζόρβας: Από τα γήπεδα στη Φάρμα – Η ζωή του ως αγρότης, το κτήμα του, ο γάμος και τα παιδιά

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Από τα γήπεδα στη Φάρμα – Η ζωή του ως αγρότης, το κτήμα του, ο γάμος και τα παιδιά

Απόψε το βράδυ, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, έκανε πρεμιέρα το αγαπημένο ριάλιτι του STAR, «Η Φάρμα», με νέους παίκτες που θα δοκιμαστούν σε σκληρές και πρωτόγνωρες δοκιμασίες για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000€. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υποδέχεται τους συμμετέχοντες στην ορεινή Αρκαδία, όμως φέτος η δράση ξεκινά από τη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα.

Οι παίκτες θα περάσουν την πρώτη τους νύχτα σε σκηνές δίπλα στη λίμνη, όπου θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της φύσης. Με την κατασκευή σχεδιών, θα προσπαθήσουν να διασχίσουν τη λίμνη και να κερδίσουν το προβάδισμα για τη διαμονή τους στη Φάρμα, ενώ οι πρώτες ομάδες χωρίστηκαν και ετοιμάζονται για σκληρές δοκιμασίες που θα κρίνουν την επιβίωσή τους.

Φέτος, ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε στην ομάδα της «Φάρμας». Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, είναι ο νέος επιστάτης, φέρνοντας τις γνώσεις του από τη δική του εμπειρία ως αγρότης. Ο Αλέξανδρος έχει δημιουργήσει τη δική του φάρμα με ελαιόδεντρα και αμπελώνες, μετά το τέλος της καριέρας του στο ποδόσφαιρο. Μαζί με τη σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου, και τα παιδιά τους, έχουν χτίσει τη δική τους ζωή κοντά στη φύση, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για τον ρόλο του στο ριάλιτι.

Related post