Πολάκης για την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Επώδυνη διαδικασία, δεν έγινε δεκτή η πρότασή μου για επίσπευση διαδικασιών

 Πολάκης για την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Επώδυνη διαδικασία, δεν έγινε δεκτή η πρότασή μου για επίσπευση διαδικασιών

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης προέβη σε δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία ως «πολύ επώδυνη». Ο πρώην υπουργός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που η πρότασή του για επίσπευση των διαδικασιών του συνεδρίου και των εκλογών δεν έγινε δεκτή, αλλά τόνισε πως θα συνεχίσει να εργάζεται για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Στις δηλώσεις του, ο Πολάκης υπογράμμισε την ανάγκη να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση όλες οι πλευρές, ώστε να οδηγηθούν ομαλά στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ανέφερε πως θα συνεχίσει τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα για να μεταδώσει το μήνυμα ενός προγραμματικού λόγου, με στόχο την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναφορικά με το θέμα του πόθεν έσχες, ο Πολάκης δήλωσε ότι είναι γνωστό και δημοσιοποιημένο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να γίνουν υποψήφιοι πρόεδροι θύματα της διαδικασίας, επικεντρώνοντας την πρόταση του στις 30 υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές.

Related post