«Ζαλίζει» το έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ – 14,5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

 «Ζαλίζει» το έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ –  14,5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Ακόμη ένα τζακ ποτ – το 31ο στη σειρά – σημειώθηκε την Πέμπτη στο ΤΖΟΚΕΡ, με το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού να αυξάνεται στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό διεκδικούν οι παίκτες στην κλήρωση της Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Τα 14,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς, αλλά και για το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία τουΤΖΟΚΕΡ από τον Φεβρουάριο του 2017.

Επιπλέον, στην κλήρωση της Κυριακής, οι παίκτες διεκδικούν και τα έπαθλα των 100.000 ευρώ που μοιράζει το παιχνίδι στους νικητές της 2ης κατηγορίας.

Πώς γίνεται η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ

 

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να διεκδικήσουν το mega τζακ ποτ των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και τα έπαθλα των 100.000 ευρώ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως την Κυριακή στις 21:30 στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα γιαδιαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ,  μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App.

Ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ

 

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όσο και διαδικτυακά στο opaponline.gr και το Opaponline App, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε ομαδικάδελτία ΤΖΟΚΕΡ.

 18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Related post