Η Δανάη Παππά απαντά στα πρόσφατα δημοσιεύματα: “Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με απασχολεί καθόλου”

 Η Δανάη Παππά απαντά στα πρόσφατα δημοσιεύματα: “Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με απασχολεί καθόλου”

Η Δανάη Παππά έχει δει το όνομά της να φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες σε πολλούς τίτλους, οι οποίοι αφορούν στην προσωπική της ζωή. Τη νεαρή ηθοποιό συνάντησαν η κάμερα του Happy Day και ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Άγιος Έρωτας», στην οποία εκείνη πρωταγωνιστεί.

«Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι το “Α” και το “Ω”. Είναι κινητήριος δύναμη για όλα ο έρωτας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, το νούμερο ένα, να ερωτευτείς πρώτα τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες “ναι. γουστάρω να περάσω σήμερα τη μέρα μου μαζί σου”», δήλωσε η Δανάη Παππά.

«Καλώς ή κακώς θα ασχοληθούν και με την προσωπική σου ζωή, θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, δε πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα και εμένα προσωπικά δε με επηρεάζει τίποτα», απαντά η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και εκεί που είναι να παρθούν αποφάσεις και τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, θα μπούνε. Οπότε, δε με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει», καταλήγει η ηθοποιός στις δηλώσεις της.

Πηγή: zappit.gr

Related post