Έξαλλη η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με τον Μάνο Πίντζη: “Δεν διαιωνίζω το είδος των χοντρών, μην αγχώνεστε”

 Έξαλλη η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με τον Μάνο Πίντζη: “Δεν διαιωνίζω το είδος των χοντρών, μην αγχώνεστε”

“Δεν σας αφορά πόσα κιλά είναι ο άλλος, πώς είναι ο σωματότυπος του άλλου. Αν θέλει να κάνει κάτι, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Την πρώην παίκτρια του Big Brother συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Ραυτοπούλου και εκείνη ξεσπά μετά τις προκλητικές δηλώσεις, στις οποίες προχώρησε ο Μάνος Πίντζης, στοχοποιώντας τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά.

«Γιατί; Ένα γιατί αιωρείται; Δεν ξέρω, μόνο εγώ απορώ; Γιατί έπρεπε να σχολιαστεί αυτό; Το σώμα του άλλου; Γιατί μιλάμε για την αποδοχή λες και ένας χοντρός δεν μπορεί να αποδεχθεί τον εαυτό του; Τι νομίζει ένας χοντρός; Ότι είναι 40 κιλά πεταλούδα;», τονίζει η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

«Δεν σας αφορά πόσα κιλά είναι ο άλλος, πώς είναι ο σωματότυπος του άλλου. Βγαίνουμε από το 2024 και ακόμα συζητάμε για το αν ο άλλος είναι χοντρός και τι πρέπει να κάνει. Αν θέλει να κάνει κάτι, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Ούτε στον κύριο Μάνο, ούτε σε μένα, ούτε σε εσάς», επισημαίνει εμφανώς ενοχλημένη η γνωστή YouTuber.

«Όπως εγώ έχω στο μυαλό μου ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έτσι θα συνεχίσω να κάνω κι εγώ το έργο μου. Και δεν είναι ότι θα διαιωνίζω το είδος των χοντρών. Μην αγχώνεστε, κύριε Μάνο μου. Όπως και να είσαι είσαι μοναδικός», καταλήγει στις δηλώσεις της επί του θέματος η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Πηγή: zappit.gr

Related post