Επίδοξος κλέφτης εγκλωβίστηκε σε πολυτελή Corvette και ζήτησε βοήθεια από τον ιδιοκτήτη – Δείτε βιντεο

 Επίδοξος κλέφτης εγκλωβίστηκε σε πολυτελή Corvette και ζήτησε βοήθεια από τον ιδιοκτήτη – Δείτε βιντεο

Απρόβλεπτη και κωμική τροπή πήρε η προσπάθεια ενός 33χρονου να κλέψει μια πολυτελή Corvette από πάρκινγκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς ο επίδοξος κλέφτης βρέθηκε κλειδωμένος μέσα στο όχημα. Το περιστατικό κατέγραψε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Corvette, Julio Solano, ο οποίος περιέγραψε την απίστευτη στιγμή που είδε τον κλέφτη παγιδευμένο στο αυτοκίνητό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 33χρονος Ravesh Rabindranauth, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του ιδιοκτήτη, του ζήτησε βοήθεια λέγοντας: «Μπορώ να βγω έξω;». Ο Solano, ξαφνιασμένος από την κατάσταση, του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ε, φίλε μου, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, είναι το δικό μου αυτοκίνητο». Ο κλέφτης επέμεινε, ζητώντας να βγει από το όχημα, αλλά ο Solano του αρνήθηκε, λέγοντας ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Η αντίδραση του Rabindranauth ήταν να ρωτήσει τον Solano «γιατί να φωνάξεις την αστυνομία;», με τον ιδιοκτήτη της Corvette να μην πιστεύει στα αυτιά του. Ο Solano απάντησε: «Τι εννοείς;», απορώντας για τη συμπεριφορά του κλέφτη.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον Rabindranauth, ο οποίος βρέθηκε κλειδωμένος στο πολυτελές όχημα. Ο Solano εξήγησε αργότερα ότι ο επίδοξος κλέφτης δεν γνώριζε πως το συγκεκριμένο μοντέλο Corvette διαθέτει ηλεκτρικά συστήματα που δεν λειτουργούν χωρίς το κλειδί του οχήματος, αφήνοντάς τον παγιδευμένο.

Related post