Βενσάν Πουαριέ: Στο ιδανικό περιβάλλον για να γίνει ξανά “πρώτος” (video)

 Βενσάν Πουαριέ: Στο ιδανικό περιβάλλον για να γίνει ξανά “πρώτος” (video)

Μετά από μια τριετία γεμάτη επιτυχίες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βενσάν Πουαριέ αποφάσισε, όπως και ο ίδιος έχει εξηγήσει, πως δεν του αρκούσε πλέον ο ρόλος του δεύτερου σέντερ στη “Βασίλισσα”. Η Αναντολού Εφές άρπαξε την ευκαιρία και απέσπασε γρήγορα την υπογραφή του το καλοκαίρι, για να του δώσει τα κλειδιά της frontline.

Ο Γάλλος θα επιδιώξει να επαναλάβει μια σεζόν σαν τη δεύτερή του με τη φανέλα της Μπασκόνια (2018-19). Τη χρονιά εκείνη, μετά από μια εξαιρετική regular season (30 παιχνίδια, 11.3 πόντοι, 8.1 ριμπάουντ), έκανε μυθικά πράγματα στη σειρά των Play Offs απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι μέσοι όροι του εντυπωσιάζουν από μόνοι τους (4 παιχνίδια, 16.5 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 27.8 PIR), ενώ σε εκείνη τη σειρά είχε μαζέψει δύο φορές από 15 ριμπαόυντ, επίδοση που είναι η δεύτερη υψηλότερη στην ιστορία των Play Offs της EuroLeague.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Πουαριέ από όλη του την πορεία στην EuroLeague:

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα video των: Λορένζο ΜπράουνΚέντρικ ΝανΚίναν ΈβανςΜάικ ΤζέιμςΦακούντο ΚαμπάτσοΝάιτζελ Χέιζ-ΝτέιβιςΤάιλερ ΝτόρσεϊΓουίλ ΚλάιμπερνΣακίλ ΜακίσικΓιαν ΒέσελιΊφε ΛούντμπεργκΜίλος ΤεόντοσιτςΓουέιντ ΜπόλντγουινΤζαμπάρι ΠάρκερΤζος ΝίμποΈντι ΤαβάρεςΜάρκους ΧάουαρντΚέβιν ΠάντερΣιλβέν ΦρανσίσκοΚόντι Μίλερ-ΜαΚιντάιρΣέιν ΛάρκινΝίκολα Μίροτιτς και Μπράντον Ντέιβις.//ΑΦ

Πηγή: ertsports.gr

Related post