Μάνος Πίντζης: “Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος”

 Μάνος Πίντζης: “Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος”

“Η πολιτική ορθότητα λέγεται για μένα λογοκρισία στη χούντα., περνάμε κάποια όρια δημοκρατικά” δηλώνει ο Μάνος Πίντζης.

O Μάνος Πίντζης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, το πρωινό της Τετάρτης, στο OPEN. Μέσα σε όλα, το γοητευτικό μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στα όρια της σάτιρας και τις αντιδράσεις για τον Μάρκο Σεφερλή όσο και στην πολιτική ορθότητα.

Ειδικότερα, ο Μάνος Πίντζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όποιος δεν ανέχεται το είδος της κωμωδίας που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής και θεωρεί ότι είναι προσβλητικό για κάποιον, μάλλον δεν ξέρει τι είναι η σάτιρα. Απορώ γιατί πειράζονται και κάποιοι ηθοποιοί με τη σάτιρα. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους λίγους που κάνουν επιθεώρηση, έτσι όπως την κάνει λίγο πιο εκλαϊκευμένη, Για μένα η πολιτική ορθότητα λέγεται για μένα λογοκρισία στη χούντα. Εδώ περνάμε κάποια όρια δημοκρατικά».

«Είναι πραγματικά χουντική λογοκρισία. Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, είσαι χοντρός και κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος. Εγώ γιατί κάνω οτιδήποτε θέλω για να είμαι έτσι όπως είμαι; Και γω, μη νομίζεις, τρώω μπούλινγκ και όλοι τρώνε μπούλινγκ. Εμένα δεν με πειράζει που κάποιος είναι χοντρός αλλά πρέπει να αποδεχτεί ότι είναι χοντρός. Όταν με ρωτήσει εμένα τι μπορεί να κάνει και του πω και δεν το κάνει, είναι χοντρός. Αν αυτός ο άνθρωπος όμως μπορεί να αλλάξει, αλλά δεν θέλει γιατί του αρέσει να καλοπερνάει και να τρώει, τότε είναι δικό του θέμα πως θα διαχειριστεί αν αυτό που του αρέσει θα το χαρακτηρίζουν οι άλλοι και θα το δείχνουν με το δάχτυλο».

«Δεν ξέρω αν θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δεν ανέχομαι πλέον κανένα. Έχει συμβεί να πιαστώ στα χέρια σε παράσταση με συνάδελφο και ήρθαν και μας χώρισαν γιατί προκαλούσε πολλές αρνητικές καταστάσεις. Ο λύκος θα παραμείνει λύκος όσες τιμωρίες και αν φάει, τελείωσε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μάνος Πίντζης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr

Related post