Γιώργος Αυτιάς – Τι δηλώνει για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Φαίη Μαυραγάνη;

 Γιώργος Αυτιάς – Τι δηλώνει για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Φαίη Μαυραγάνη;

“Κάθε Παρασκευή θα είμαι στον Οικονόμου. Αυτά που γίνονται εδώ, πρέπει να τα μαθαίνει ο ελληνικός λαός”.

Ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχτηκε στις Βρυξέλλες τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μεταξύ άλλων του αποκάλυψε πως ετοιμάζει εκπομπή από τα στούντιο της ΕΕ. Τι λέει για τους πολιτικούς οι οποίοι κάποτε τον παρακαλούσαν να τους καλέσει στην εκπομπή, ποια είναι η άποψή του για τον Γιώργο Παπαδάκη και τι λέει για την Φαίη Μαυραγάνη που βρέθηκε στη θέση του στον ΣΚΑΪ;

«Πάρα πολλοί πολιτικοί με έπαιρναν τηλέφωνο για να τους βγάλω στην εκπομπή μου. Πολλοί από αυτούς ούτε με πήραν να μου πουν καλή επιτυχία, ούτε όταν εκλέχτηκα για να μου πουν μπράβο. Πολλοί από αυτούς δεν χάρηκαν που βγήκα πρώτος. Μία βδομάδα πριν τις εκλογές έλεγαν: «Ο Αυτιάς πέφτει θα βγει πέμπτος»…», ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς και στη συνέχεια απάντησε για τη φράση του που συζητήθηκε έντονα:

«Δεν μετάνιωσα για τη δήλωση. Η οικογένειά μας είναι η βάση μας, η σημαία το σύμβολό μας και τη θρησκεία δεν την απαρνιέται κανείς. Αυτές είναι οι αρχές του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας».

«Ένας είναι ο δάσκαλος, ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν μαζευτούμε όλοι όσοι διατελέσαμε στελέχη της εκπομπής του, ο Γιώργος θέλει ένα μεγάλο γήπεδο. Ο Γιώργος είναι τόσο πληθωρικός, τόσο ωραίος…», λέει ο Γιώργος Αυτιάς και τονίζει για την Φαίη Μαυραγάνη: «Όποιος και να αναλάμβανε αυτό το μεγάλο βάρος αυτής της εκπομπής…».

«Κάθε Παρασκευή θα είμαι στον Οικονόμου. Αυτά που γίνονται εδώ, πρέπει να τα μαθαίνει ο ελληνικός λαός», αποκάλυψε ο Γιώργος Αυτιάς.

Πηγή: zappit.gr

Related post