Θάνος Κιούσης: “Δεν ξέρω τι κάνει ο Τόνι Σφήνος, μήπως αργοσβήνει;”

 Θάνος Κιούσης: “Δεν ξέρω τι κάνει ο Τόνι Σφήνος, μήπως αργοσβήνει;”

“Επειδή δεν τον πολυακούω τώρα, δεν ξέρω τι έχει πάθει. Τι να πω; Ας βγει να το διαψεύσει” επισημαίνει ο Θάνος Κιούσης.

Ο Θάνος Κιούσης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα, το πρωινό της Τρίτης, στο OPEN. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού 5×5 προχώρησε σε μια αινιγματική ατάκα για την καλλιτεχνική του περσόνα, τον Τόνι Σφήνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Κιούσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη δεύτερη χρονιά στο 5×5, κεφάτος, ανανεωμένος μετά το καλοκαιράκι με γεμάτες μπαταρίες. Έχουν αλλάξει λίγο το παιχνίδι και το έχουν κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον προς το τέλος, στον τελευταίο γύρο».

«Δεν ξέρω τι κάνει ο Τόνι Σφήνος. Επειδή δεν τον πολυακούω τώρα, δεν ξέρω τι έχει πάθει. Μήπως αργοσβήνει; Τι να πω; Ας βγει να το διαψεύσει. Εγώ πάντως δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος οπότε ελπίζω να τα πάει καλά».

«Οι νέοι καιροί στους οποίους βαδίζουμε είναι ένα πιο μεγάλο ναρκοπέδιο ως προς το τι θα πεις, πως θα στηθείς, πως θα απευθυνθείς. Παλιά ίσως αυτά τα πράγματα να περνούσαν λίγο στο ντούκου, κακώς. Πλέον είναι πιο πολλοί οι κίνδυνοι και θα μπορούσαμε να προσέχουμε πραγματικά το τι λέμε. Από την άλλη έτσι έχουμε μάθει και έχουμε πορευτεί τόσα χρόνια αλλά αλλάζουν οι καιροί» πρόσθεσε ακόμα, για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Θάνος Κιούσης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr

Related post